TRAVELOGUE - Identification and protection of victims of human trafficking

Το Travelogue παρουσιάζει μια περίληψη όσων γράφτηκαν από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών συνεδριών που οργανώθηκαν σύμφωνα με μια πρακτική παιδαγωγική μεθοδολογία, βασισμένη, κυρίως σε ανταλλαγές καλών πρακτικών μεταξύ κοινωνικών λειτουργών από διαφορετικές χώρες (Κύπρος, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία) και στη συμμετοχική παρακολούθηση.

Οι επίσημες συναντήσεις με τοπικά ιδρύματα και άλλες συνδέσμους που ασχολούνται με το θέμα της εμπορίας ανθρώπων ολοκλήρωσαν τα διάφορα προγράμματα κατάρτισης. Eπομένως, το Travelogue βασίζεται στις απόψεις και στις αντιλήψεις των κοινωνικών λειτουργών για τα διαφορετικά συστήματα και προγράμματα βοήθειας που παρατηρούνται. Η παρουσίαση των εθνικών νομοθεσιών έγινε από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του έργου.

Το TRAVELOGUE είνα διαθέσιμο στην Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα και μπορείτε να το βρείτε επιλέγοντας πιο κάτω τη γλώσσα έκδοσης που επιθυμείτε:

TRAVELOGUE - Αγγλική έκδοσηTRAVELOGUE - Γαλλική έκδοση TRAVELOGUE - Ιταλική έκδοση

#ATTraCT#: Διακρατική συνεργασία και νέες τεχνολογίες για την εκπαίδευση των κοινωνικών λειτουργών στην εμπορία ανθρώπων είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην προώθηση, την ανάπτυξη και την ενίσχυση των ικανοτήτων των κοινωνικών λειτουργών (και κυρίως άλλων ενδιαφερομένων που είναι σε επαφή με αναγνωρισμένα ή πιθανά θύματα εμπορίας) στον εντοπισμό, την υποστήριξη και την προστασία των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων μέσω του σχεδιασμού και την εφαρμογή καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων και μεθόδων κατάρτισης που βασίζεται σε μια διακρατική, συμμετοχική και ανοιχτή προσέγγιση.

Αναφορά χρηματοδότησης

Το πρόγραμμα #ATTraCT# συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ref. 2018-1-FR01-KA204-047947).