Το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας στηρίζει τις ανάγκες των ασυνόδευτων παιδιών στο “Hope For Children” CRC policy Center

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, το “Hope For Children” CRC Policy Center υποδέχτηκε στα κεντρικά του γραφεία εκπροσώπους της Ελληνικής Τράπεζας για την παραλαβή εισφοράς που συγκεντρώθηκε από το προσωπικό της Τράπεζας, με σκοπό την κάλυψη αναγκών των ασυνόδευτων παιδιών που φιλοξενούνται στις παιδικές στέγες «Σπίτια της Ελπίδας» του οργανισμού.

Την εισφορά σε μορφή δωροκουπονιών παρέδωσαν εκ μέρους της Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης, του Γραφείου Προσωπικών Δεδομένων και της Μονάδας Διεθνών Επιχειρήσεων της Ελληνικής Τράπεζας, οι κυρίες Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Δήμητρα Ελευθερίου, στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του “Hope For Children”, κα Άντρια Αγκαστινιώτη.

Η κα Αγκαστινιώτη εξέφρασε την εκτίμησή της και τις ευχαριστίες της προς όλα τα μέλη του προσωπικού της Ελληνικής Τράπεζας, για την ευαισθησία που επιδεικνύουν, καθώς και για την αναγνώριση των πολλών αναγκών που προκύπτουν από τη λειτουργία των παιδικών στεγών. Τόνισε επίσης ότι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού πρέπει να λειτουργεί και ως μια υπενθύμιση προς όλους μας για την ανάγκη προστασίας των παιδιών και των δικαιωμάτων τους σε καθημερινή βάση. Η Ελληνική Τράπεζα συμπλήρωσε την εισφορά του προσωπικού της με την παραχώρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών που είχε στη διάθεσή της για τις ανάγκες των παιδικών στεγών του “Hope For Children” CRC Policy Center. Η Ελληνική Τράπεζα διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει το πολυεπίπεδο έργο του “Hope For Children” CRC Policy Center, που έχει ως τελικό αποδέκτη όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην Κύπρο και το έχουν ανάγκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Οργανισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το “Hope For Children” CRC Policy Center καλώντας στο 22103234, καθώς και μέσω της 24/7 διαδικτυακής πλατφόρμας www.uncrcpc.org.cy.