Η Πρώτη Κυρία της Ινδίας και η Πρώτη Κυρία της Κύπρου επισκέφτηκαν το «Hope For Children» CRC Policy Centre

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” CRC Policy, κ. Joseph Βοrghese, υποδέχτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 την Πρώτη Κυρία της Ινδίας και την Πρώτη Κυρία της Κύπρου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Ινδίας στην Κύπρο, η Πρώτη Κυρία της Ινδίας, κα Savita Kovind, συνοδευόμενη από την Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδη, επισκέφτηκε υποδομές του Ανθρωπιστικού Τομέα του «Hope For Children» CRC Policy Centre όπου και ξεναγήθηκε στους χώρους από μέλη του προσωπικού, από την Πρόεδρου του Συμβουλίου “ΦΩΝΗ” κα Αναστασία Παπαδοπούλου, από τον Επικεφαλή της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών κο Κωνσταντίνο Κυπριανού και από εκπροσώπους των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι Πρώτες Κυρίες Ινδίας και Κύπρου παρακολούθησαν ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα από τα παιδιά καθώς και μια παρουσίαση των προγραμμάτων και δράσεων του Οργανισμού. Επίσης, ομάδα παιδιών πρεσβευτές του Hope For Children από διάφορα ιδιωτικά σχολεία παρευρέθηκαν και παρουσίασαν στις Πρώτες Κυρίες το πρόγραμμα CRC campus clubs που εφαρμόζεται από τον Οργανισμό στα σχολεία τους. H Πρώτη κυρία της Ινδίας συγκινημένη από τη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν τα παιδιά και το προσωπικό του Οργανισμού, παρέδωσε στον Οργανισμό δωρεά αξίας €8,695 από την Κυβέρνηση της Ινδίας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Hope For Children εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για το χρόνο που αφιέρωσαν οι Πρώτες Κυρίες Ινδίας και Κύπρου για να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού καθώς και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν προς το έργο που επιτελείται καθημερινά από τους λειτουργούς του Οργανισμού και στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού.