Το πρώτο βραβείο MKO της Χρονιάς απονεμήθηκε στο “Hope For Children” CRC Policy Center

Την τιμητική διάκριση «ΜΚΟ της Χρονιάς» για πρώτη φορά στην Κύπρο παρέλαβε το “Hope For Children” CRC Policy Center κατά την τελετή απονομής των Cyprus Responsible Business Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα Cyprus Responsible Business Awards 2019 διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο από τους Boussias Communications και ΔΙΑΣ σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή βραδιά, φέρνοντας μαζί επαγγελματίες από διάφορους τομείς με στόχο να τιμήσουν τη διαφορετικότητα, την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη τους. Η διοργάνωση των βραβείων έδωσε τη δυνατότητα σε Ιδιωτικές, Δημόσιες και Κοινωνικές Επιχειρήσεις, Επαγγελματικούς Φορείς, Επιχειρήσεις και Οργανισμούς να δηλώσουν υποψηφιότητα στις διαθέσιμες κατηγορίες, διεκδικώντας το πρώτο βραβείο. Στη μεγάλη αυτή βραδιά βραβεύτηκαν Υπεύθυνες Επιχειρήσεις οι οποίες χειροκροτήθηκαν για τις ιδέες, το έργο τους και την προσφορά τους στην κοινωνία μας.

Εκ μέρους του “Hope For Children” CRC Policy Center, το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κος. Joseph Borghese, ο οποίος δήλωσε: "ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή που επέλεξε το Hope For Children ως τον Οργανισμό χρυσό νικητή στην κατηγορία ΜΚΟ της Χρονιάς". Εξέφρασε παράλληλα την εκτίμηση του για την αναγνώριση που τυγχάνει ο Οργανισμός και το ανθρωπιστικό και ερευνητικό του έργο στην κυπριακή κοινωνία, στηρίζοντας καθημερινά παιδιά, νέους και τις οικογένειες τους. Τέλος, αφιέρωσε το βραβείο αυτό στην ομάδα των 70 επαγγελματιών που εργάζονται στον οργανισμό προσφέροντας καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά.

Σημαντικές βραβεύσεις όπως και αυτή αποτελούν σημείο αναφοράς για το Hope For Children και συνδέονται με την ταυτότητα του η οποία αντικατοπτρίζεται με την υλοποίηση πολυεπίπεδων ανθρωπιστικών προγραμμάτων που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη.