Επίσημη επίσκεψη του Πρέσβη της Ιταλίας στην Κύπρο στα «Σπίτια της Ελπίδας» του «Hope For Children» CRC Policy Center

Πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Πρέσβη της Ιταλίας στην Κύπρο κου. Andrea Cavallari στις παιδικές στέγες «Σπίτια της Ελπίδας» που διατηρεί ο οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy.

Κατά την επίσημη επίσκεψη, ο Ιταλός Πρέσβης βρέθηκε στις υποδομές του Ανθρωπιστικού Τομέα του «Hope For Children» CRC Policy Centre όπου και ξεναγήθηκε στους χώρους από το Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κο. Joseph Borghese, τη Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα κα. Άντρια Νεοκλέους και τα μέλη του προσωπικού. Ο κος. Cavallari ενημερώθηκε για τα ανθρωπιστικά προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιεί το «Hope For Children» CRC Policy Center. Επίσης, είχε την ευκαιρία να γνωρίζει την ομάδα Ιταλών λειτουργών που εργάζονται στις δομές του Hope For Children, όπου συζήτησαν για την εμπειρία τους στην Κύπρο και στον Οργανισμό.

Ο Γενικός Διευθυντής του Hope For Children κος. Borghese εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και την εκτίμηση του για το χρόνο που αφιέρωσαν ο Ιταλός Πρέσβης και η ομάδα του για να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού καθώς και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν προς το έργο που επιτελείται καθημερινά από τους λειτουργούς του Οργανισμού και στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού.