Συνάντηση «Hope For Children» με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Γεώργιο

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Γεώργιο, πραγματοποίησε σήμερα ο ιδρυτής του «Hope For Children» CRC Policy Center, επιχειρηματίας και Επίτιμος Πρόξενος του Βασιλείου της Τόνγκα κ. Joseph Borghese, συνοδευόμενος από την Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού, κα Άντρια Νεοκλέους. Η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, έγινε σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, επιβεβαιώνοντας τις στενές σχέσεις του Οργανισμού με την Εκκλησία της Κύπρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων του εθνικού ζητήματος, της παιδικής προστασίας, του σημαντικού ρόλου της Εκκλησίας στην υποστήριξη της ευημερίας των παιδιών και του τρέχοντος πολιτικού και θρησκευτικού τοπίου της χώρας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Borghese παρουσίασε ένα δώρο στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο ως μία χειρονομία φιλίας και συνεργασίας. 

Η Εκκλησία της Κύπρου, το Προξενείο του Βασιλείου της Τόγκα και το "Hope For Children" CRC Policy Center προσβλέπουν στη συνέχιση και ανάπτυξη της συνεργασίας τους, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όλους.