Συμβάλετε στην προσπάθεια στήριξης παιδιών που έχουν ανάγκη τη βοήθεια ΟΛΩΝ μας

Το 2023 βρεθήκαμε για ακόμη μια χρονιά αντιμέτωποι με σοβαρές παραβιάσεις των δικαιωμάτων των παιδιών. 

4,530 παιδιά χρειάστηκαν τη βοήθεια και προστασία μας, ενώ 4,000 παιδιά εκπαιδεύτηκαν σε βασικά δικαιώματά τους και πως να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της καθημερινότητας τους. Ο αριθμός των επωφελούμενων μας είναι ακόμα μεγαλύτερος, αν συμπεριληφθούν οι γονείς, επαγγελματίες και πολίτες γενικότερα που είναι επίσης δέκτες των υπηρεσιών και δράσεων του Οργανισμού. 

Από τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν στο «Σπίτι του Παιδιού» προς ανήλικα κορίτσια και αγόρια που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, στις Δομές Φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών «Σπίτις της Ελπίδας», στις εξειδικευμένες υπηρεσίες προς ανάδοχες οικογένειες, μέχρι τις Γραμμές Βοήθειας και τις δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης. Οι πέραν των 100 επαγγελματιών που εργάζονται ακούραστα στον Οργανισμό σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου με κατάρτιση στους τομείς της ψυχολογίας, κοινωνικής εργασίας, νομικής, εκπαίδευσης και άλλες ειδικότητες, βρίσκονται ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ που μας έχει ανάγκη.

Το έργο του  "Hope For Children" CRC Policy Center αποτελεί όμως μια συλλογική προσπάθεια και η ανάγκη οικονομικής στήριξης για κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών είναι ΜΕΓΑΛΗ. Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, το αίσθημα της προσφοράς κυριεύει! Κάνοντας μια συμβολική εισφορά προς το Hope For Children, μπορείτε να συμβάλετε στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών που έχουν ανάγκη τη βοήθεια ΟΛΩΝ μας. 

Στείλτε SMS στο 7060 (υπηρεσία Charity Direct της Cyta) κάνοντας τη δική σας εισφορά:

  • Πληκτρολογήστε HOPE 1 για εισφορά €1
  • Πληκτρολογήστε HOPE 3 για εισφορά €3
  • Πληκτρολογήστε HOPE 5 για εισφορά €5

Σας ευχαριστούμε!

#διπλασεκαθεπαιδι

Video created by @piqoophotography / Music: www.purple-planet.com