Ολοκλήρωση πενταήμερης επίσκεψη μελέτης στο «Σπίτι του Παιδιού» και στα Δικαστήρια της Κροατίας στο Ζάγκρεπ που διοργάνωσε το HFC

Το Hope For Children, με έμπρακτο τρόπο υποστηρίζει και εξελίσσει συστηματικά την πολυθεματική συνεργασία, την εξειδίκευση και τη φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη, έτσι ώστε τα παιδιά που έχουν υποστεί οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής βίας να τυγχάνουν της κατάλληλης στήριξης και προστασίας. Με αυτό τον στόχο, ολοκληρώθηκε σήμερα η πενταήμερη επίσκεψη μελέτης στο «Σπίτι του Παιδιού» και στα Δικαστήρια της Κροατίας στο Ζάγκρεπ που διοργάνωσε το HFC. 

Στην επίσκεψη συμμετείχαν η κα Έλενα Εφραίμ, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, η κα Μικαέλλα Πασιαρδή, Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α', η κα Θέλμα Λεοντίου, Συντονίστρια (Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας), η κα Μαρία Κουντούρη, μέλος ειδικής ανακριτικής ομάδας, Αρχήγειο Αστυνομίας, η κα Νατάσα Παπαμάρκου κλινική ψυχολόγος και η κα Σοφία Ρώσσου, Κοινωνική Λειτουργός του Hope For Children στο «Σπίτι του Παιδιού». 

Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Zagreb Child and Youth Protection Center για τη φιλοξενία και τη Lana Petö Kujundžić, Δικαστή, Πρόεδρο του Τμήματος Ανήλικων, και Πρόεδρο του Συνδέσμου "Juvenile And family judges and Experts for Children" στην Κροατία. 

Η επίσκεψη οργανώθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος PROMISE ΙΙΙ, στο οποίο το Hope For Children συμμετέχει ως εταίρος.