Ο νικητής της δημοπρασίας του φιλανθρωπικού δείπνου του Hope For Children βρέθηκε στο Λονδίνο για το ντέρμπι Tottenham Hotspur – Manchester United

Τον αγώνα Tottenham Hotspur – Manchester United είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο Λονδίνο την Πέμπτη 27 Απριλίου ο νικητής της δημοπρασίας του φιλανθρωπικού gala dinner “Give Hope a Hand” που διοργάνωσε ο ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, τον περασμένο Οκτώβριο στο Προεδρικό Μέγαρο. Το ταξίδι, το οποίο δημοπρατήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ήταν ένα από τα δώρα που προσέφερε προς δημοπρασία η Libertex, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού. 

Εκτός από τα συλλεκτικά αντικείμενα μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων του εξωτερικού, των οποίων είναι χορηγός η Libertex, αυτό που προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Λονδίνο, με όλα τα έξοδα καλυμμένα, για την παρακολούθηση οποιουδήποτε αγώνα της επιλογής τους. Ο τυχερός επέλεξε να παρακολουθήσει με τον γιο του το ντέρμπι Tottenham Hotspur – Manchester United στο Tottenham Hotspur Stadium στις 27 Απριλίου, από το ιδιωτικό θεωρείο που διατηρεί η Libertex στο στάδιο, ως ο Επίσημος Online Trading Partner της Tottenham Hotspur. 

Η Εκτελεστική Διευθύντρια, του“Hope For Children” CRC Policy Center, Άντρια Νεοκλέους δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Libertex για τη στήριξη και την προσφορά της, τόσο στο φιλανθρωπικό gala μέσω των δώρων που προσέφερε για τη δημοπρασία, αλλά και για τη διαχρονική συνεισφορά της. Η στήριξη του ιδιωτικού τομέα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μας βοηθούν να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, με στόχο να διασφαλίσουμε τη προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία και εκμετάλλευση». 

Από την πλευρά του ο Μάριος Χαϊλής, Chief Marketing Officer του Ομίλου Libertex, ανέφερε σχετικά: «Η Libertex στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το φιλανθρωπικό έργο του Hope For Children, επομένως η προσφορά των συλλεκτικών αντικειμένων και του ταξιδιού στη δημοπρασία του gala dinner ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για έναν Οργανισμό που έχει με τη σειρά του προσφέρει τόσα πολλά για την προστασία και ευημερία των παιδιών. Παραμένουμε πάντα δίπλα στο Hope For Children και ανταποκρινόμαστε με χαρά σε κάθε κάλεσμά τους».

Το φιλανθρωπικό δείπνο “Give Hope a Hand” διοργανώθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ανθρωπιστικού οργανισμού Hope For Children” CRC Policy Center που υλοποιεί πολυεπίπεδα προγράμματα που αφορούν την προστασία, εκπαίδευση και ευημερία όλων των παιδιών. Η εκδήλωση, της οποίας μέγας χορηγός υπήρξε η Libertex,  πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του τότε Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, και περιλάμβανε επίσημο δείπνο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Hope For Children κ. Γιώργος Θεοφάνους, με τη συνοδεία των καλλιτεχνών Δέσποινας Ολυμπίου και Hovig.