Ο Joseph Borghese έλαβε τον τίτλο 'Académico Honorario' από το Μεξικό

Ο Ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) ανακοινώνει ότι ο ιδρυτής του, Joseph Borghese, έλαβε τον επίτιμο τίτλο 'Académico Honorario' (Επίτιμος Ακαδημαϊκός) από το Academia Nacional de Historia y Geografía του Μεξικού. Μια κορυφαία διάκριση που δίδεται σε συνεργασία με το Universidad Nacional Autónoma de México.

Αναγνωρισμένος για τη σημαντική του συνεισφορά ως αφοσιωμένος ανθρωπιστής και επιχειρηματίας, η απονομή του τίτλου στον κ. Borghese αποτελεί το επιστέγασμα των σημαντικών του επιτευγμάτων, αναδεικνύοντας το πολυεπίπεδο αποτέλεσμα της δουλειάς και δέσμευσής του προς τη συνεχή εξέλιξη.

Η απονομή του τίτλου έγινε στο πλαίσιο επίσημης τελετής στο Μεξικό, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρέσβης Δρ. Otto von Feigenblatt, παρέλαβε το δίπλωμα και μετάλλιο εξ ονόματος του κ. Borghese, επισημαίνοντας το κύρος της αναγνώρισης και την εκλεκτή θέση του στους ακαδημαϊκούς και διπλωματικούς κύκλους.

Ο επίτιμος τίτλος 'Académico Honorario' σηματοδοτεί όχι μόνο μια προσωπική νίκη για τον Joseph Borghese, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης ένα σημαντικό ορόσημο για την Κύπρο, προβάλλοντας τη χώρα σε διεθνές πλαίσιο. Αναγνωρίζει την ακούραστη προσπάθεια του για αριστεία και τον επιδραστικό του ρόλο στην προώθηση ανθρωπιστικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών διεθνώς.

Πέραν από τις ανθρωπιστικές προσπάθειές του ως ιδρυτής του "Hope For Children" CRC Policy Center, ο Joseph Borghese είναι ένας επιχειρηματίας με όραμα. Είναι ο Ιδρυτής της Borghese Ventures Ltd, συνιδρυτής της εταιρείας Pundi X 365, και ιδρυτής του FDI World, με έμφαση στις ξένες άμεσες επενδύσεις στην Αφρική, τον Ειρηνικό και την Καραϊβική. Με πάθος για συνεχή μάθηση, ο Joseph Borghese εστιάζει ιδιαίτερα στην αυτοματοποίηση των οικονομικών αποφάσεων μέσω λύσεων blockchain και AI. Ως επιχειρηματίας, έχει επιτύχει σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας με κορυφαίες εταιρείες στο εξωτερικό και είναι Στρατηγικός Σύμβουλος Καινοτομίας στην G.C. Hadjikyprianou & Associates LLC, ένα εξειδικευμένο γραφείο εμπορικού δικαίου. Οι γνώσεις του καλύπτουν τον τομέα της καινοτομίας και fintech, τη στρατηγική διοίκηση, τη διεθνή ανάπτυξη επιχειρήσεων, τις διεθνείς σχέσεις και τη διπλωματία.

Το 2019, ο κ. Borghese τιμήθηκε με το βραβείο «Νέου Επιχειρηματία της Κύπρου», ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του ως ένας σημαντικός παράγοντας στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Κατέχει επίσης τον τίτλο του Επίτιμου Πρόξενου του Βασιλείου της Τόνγκα και υπηρετεί ως Ταμίας του Συνδέσμου Κυπρό-Αυστραλιανών Επιχειρήσεων του ΚΕΒΕ.