Νέα διάκριση του Hope For Children στα Cyprus Responsible Business Awards

Στα βραβεία που αναδεικνύουν τις πράξεις και τις συνεργασίες επιχειρήσεων και Οργανισμών που δεσμεύονται στις αρχές της αειφορίας, της υπεύθυνης και της βιώσιμης ανάπτυξης, Cyprus Responsible Business Awards, διακρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ο ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, λαμβάνοντας το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία, για την ουσιαστική συνεισφορά του και το σύνολο των προγραμμάτων στήριξης που παρέχει σε παιδιά και στις οικογένειές τους. 

Ο θεσμός των Cyprus Responsible Business Awards, φέρνει κοντά επαγγελματίες από διάφορα πεδία και επιβραβεύει αυτούς που αποδεδειγμένα επιδεικνύουν καινοτόμο έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο στον τομέα που δραστηριοποιούνται.  

Εκ μέρους του “Hope For Children” CRC Policy Center, το βραβείο παρέλαβε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού κα Άντρια Αγκαστινιώτη, η οποία ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή που έδωσαν για ακόμη μια χρονιά ψήφο εμπιστοσύνης στο Hope For Children. Στη σύντομη ομιλία της, η κα. Αγκαστινιώτη ανέφερε πως “ο Οργανισμός με μια έντονη δράση, τα τελευταία 14 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, μέσα από πολυεπίπεδα και σημαντικά προγράμματα και υπηρεσίες που παρέχει δωρεάν. Η ομάδα του HFC που αποτελείτε από πέραν των 100 επαγγελματιών, όλα αυτά τα χρόνια έχουν εξυπηρετήσει χιλιάδες παιδιά και οικογένειες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου”. Η κα. Αγκαστινιώτη σημείωσε επίσης ότι “το Hope for Children θα συνεχίσει να αναπτύσσει προγράμματα και υπηρεσίες, έχοντας πάντα γνώμονα την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, με τη στήριξη του κράτους και όλων αυτών των φορέων και υποστηρικτών που πιστεύουν στο έργο του Οργανισμού”.