Μίλησε μας για την κολύμβηση που ονειρεύεσαι!

Η κολύμβηση είναι κομμάτι της ζωής σου και τo "Hope For Children"  CRC Policy Center, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης και το Συμβούλιο ΦΩΝΗ, συνεργαζόμαστε για να σε βοηθήσουμε να την κάνουμε καλύτερη.  

Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες αποκλειστικά για σένα, θέλουμε να συν-δημιουργήσουμε τον αθλητισμό που ονειρεύεσαι! Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εστίασης και πες μας τη γνώμη σου για τις συνθήκες που επικρατούν και πώς θα ήθελες να γίνουν.   

Οι ομάδες θα γίνονται στην επαρχία που διαμένεις με παιδιά της ηλικίας σου. Θα έχουν διάρκεια 3 ωρών και θα γίνουν σε 2 διαφορετικές συναντήσεις. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, θα σου προσφέρουμε ελαφρύ γεύμα και ροφήματα.  

Μαζί σου θα είναι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί από το «Hope For Children» που θα ακούσουν την άποψη, τις εμπειρίες και τις ιδέες σου. Ότι μας πεις θα μείνει μόνο μεταξύ εσένα και όσων θα βρίσκονται στην ομάδα σου. Οι πληροφορίες που θα μοιραστείς μαζί μας θα προστατευτούν με εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα και θα χρησιμοποιηθούν ανώνυμα και μόνο για τους σκοπούς του προγράμματος.  

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη γιατί μόνο αν σε ακούσουμε, θα μάθουμε τι χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες στους χώρους που αθλείσαι! Κράτησε τη θέση σου συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα.  

Θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε στις ομαδικές μας συζητήσεις για έναν αθλητισμό με περισσότερες δικές σου ιδέες!  

Σε ευχαριστούμε!  

*Για την συμμετοχή σου θα χρειαστεί η συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα σου.  

Σημείωση: Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από τους διοργανωτές του προγράμματος. Τα εν λόγω δεδομένα φυλάσσονται στο αρχείο του HFC τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο Κανονισμός ΕΕ 2016/679 για το χρονικό διάστημα μέχρι και την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το παιδί συμμετέχει ελευθέρα και μπορεί να διακόψει την συμμετοχή του όποτε το θελήσει χωρίς συνέπειες. Ο γονέας ή το παιδί μπορεί να ζητήσει την πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή των δεδομένων του παιδιού του ανά πάσα στιγμή καλώντας στο 22103234 ή αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση melissari.k@uncrcpc.org

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο πάνω Πρόγραμμα, μπορείτε να καλέσετε στο 22103234.