Μια τεράστια αγκαλιά σε όλα τα παιδιά πρόσφερε το Hope For Children στο 1ο Φεστιβάλ Χαράς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Χαράς που διοργάνωσε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Hope For Children” CRC Policy Center (HFC), με αφορμήτην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και την Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής που γιορτάζονται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου και 31 Μαΐου αντίστοιχα. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου, συμμετείχαν δεκάδες παιδιά, σε ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες από το εξειδικευμένο προσωπικό του οργανισμού.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνείσφεραν ουσιαστικά τέσσερα θρυλικά προϊόντα που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να αγαπούν μικροί και μεγάλοι,το γαλατάκι σοκολάτα Χαραλαμπίδης Κρίστης, η σοκολάτα Σερενάτα, τα γαριδάκια Γ. Χαραλάμπους και η ΚΕΑΝΙΤΑ, προσφέροντας δωρεάν τα προϊόντα τους σε όλα τα παιδιά. Το Φεστιβάλ Χαράς στήριξαν επίσης ο Δήμος Στροβόλου και το Caffe Nero Στροβόλου που πρόσφερε, αποκλειστικά για την ημέρα, μέρος των εισπράξεών του από τις πωλήσεις των ροφημάτων.

Ο Γενικός Διευθυντής του HFC, Joseph Borghese, εξέφρασε την ευχαρίστηση του προς όλους τους Οργανισμούς που μέσω της κοινωνικής τους ευαισθησίας στηρίζουν τις συνεχείς προσπάθειες του “Hope For Children” CRC Policy Center, ως διαχρονικού πρεσβευτή των αρχών και των αξιών της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Σημείωσε επίσης πως η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού είναι ακόμη μια αφορμή να φωνάξουμε μαζί δυνατά για την αναγκαιότητα λήψης περαιτέρω μέτρων που να διασφαλίζουν όλα τα δικαιώματα για κάθε παιδί, προστατεύοντας το από κάθε μορφή βίας και εκμετάλλευσης.

Το “Hope For Children” CRC Policy Center υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών, με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια τους καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.uncrcpc.org.cy