To «Hope For Children» CRC Policy Centre στηρίζει την νεαρή ποδηλάτισσα Σταυριάνα Καναρκώτη

Ο Γενικός Διευθυντής του «Hope For Children» CRC Policy Centre, κ. Joseph Borghese με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε την στήριξη του οργανισμού προς τη νεαρή ποδηλάτισσα Σταυριάνα Καναρκώτη.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες του Οργανισμού να ενθαρρύνει παιδιά και νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Παράλληλα, η στήριξη προς την νεαρή Σταυριάνα Καναρκώτη υποδηλώνει το μήνυμα της αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου με ουσιώδεις και εποικοδομητικές δραστηριότητές που προάγουν και συνεισφέρουν σε ένα υγειές τρόπο ζωής των παιδιών και των νέων.

Ο Γενικός Διευθυντής του Hope For Children ευχήθηκε στη νεαρή ποδηλάτισσα να συνεχίσει την επιτυχημένη σταδιοδρομία της στα πρωταθλήματα του αγωνίσματος στα οποία συμμετέχει. Ακόμη, η κα Άντρια Νεοκλέους Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού, εξέφρασε την επιθυμία η νεαρή Σταυριάνα μέσα από τη συμμετοχή της να προωθήσει την ενασχόληση όλο και περισσότερων νέων κοριτσιών με αθλήματα που συνήθως χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη συμμετοχή ανδρών, σαν αυτό της ποδηλασίας.