Η Charmagne Garcia-Laconico στο Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο του Hope For Children

Το “Hope For Children” CRC Policy Center, ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός αφιερωμένος στην προστασία και την ευημερία των παιδιών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώσει τον διορισμό της Charmagne Garcia-Laconico στο Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο του. Με την εκτεταμένη εμπειρία και την αφοσίωσή της στα ανθρωπιστικά θέματα, η Charmagne θα παίξει καίριο ρόλο στην προώθηση της αποστολής και της επίδρασης του οργανισμού.

Η Charmagne Garcia-Laconico φέρνει στο Συμβούλιο μια πλούσια εμπειρία στον τομέα της στρατηγικής ηγεσίας και διοίκησης. Έχει αποδείξει την ικανότητά της να προάγει θετικές αλλαγές και να κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών και των ευάλωτων πληθυσμών. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Charmagne έχει επιδείξει αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ενδυνάμωση της κοινότητας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Charmagne Garcia-Laconico στο Ανώτερο Συμβουλευτικό Συμβούλιο μας,» δήλωσε η Άντρια Νεοκλεους, Εκτελεστική Διευθύντρια του Hope For Children. «Το εξαιρετικό της υπόβαθρο και εμπειρία θα αποτελέσει σημαντικό όφελος καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε τις προσπάθειές μας για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και την προώθηση της ευημερίας τους παγκοσμίως.»

Το πάθος της Charmagne να έχει σημαντική επίδραση στην κοινωνία ευθυγραμμίζεται με τις βασικές αξίες και τις πρωτοβουλίες του Hope For Children. Οι απόψεις και οι στρατηγικές της συμβουλές θα συνεισφέρουν στα προγράμματα, τις εκστρατείες και τα έργα του οργανισμού που ανταποκρίνονται σε κρίσιμα θέματα που αφορούν τα παιδιά, όπως η παιδική προστασία, η εκπαίδευση, η ψυχική υγεία και η ενδυνάμωση.

«Με τιμά ιδιαίτερα που εντάσσομαι στο Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο του Hope For Children,» δήλωσε η Charmagne Garcia-Laconico. «Πιστεύω στη δέσμευση τoυ οργανισμού για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά, και είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με άτομα που έχουν το ίδιο όραμα με μένα για τη δημιουργία θετικής αλλαγής.»

Ο διορισμός της Charmagne στο Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο έρχεται σε κρίσιμη στιγμή καθώς το Hope For Children συνεχίζει να διευρύνει τα προγράμματα και την εμβέλειά των δράσεων του. Με την ανεκτίμητη συνεισφορά της, ο οργανισμός είναι έτοιμος να ενισχύσει περαιτέρω την αποστολή του και να ενδυναμώσει τις προσπάθειές του για την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.


Βιογραφικό Σημείωμα:

Η Charmagne Garcia-Laconico υπηρετεί ως Επίτιμη Πρόξενος της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων στη Λάρνακα, Κυπριακή Δημοκρατία. Με μια αληθινή δέσμευση στην ενδυνάμωση των Φιλιππινέζων, προσπαθεί να προάγει μια βαθιά εκτίμηση για τον πολιτισμό τους, αναπτύσσοντας παράλληλα οικονομικούς δεσμούς στη νέα τους χώρα. Επιπλέον, η Charmagne είναι η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος International Women’s Club of Cyprus στη Λάρνακα, ενός ιδρύματος που εστιάζει στη διοργάνωση ενημερωτικών και με ουσιαστικό αντίκτυπο εκδηλώσεις για τις γυναίκες.

To διαχρονικό πάθος που επιδεικνύει η Charmagne ως πρέσβειρα εδραιώνεται στην εκτεταμένη της εμπειρία ως επαγγελματίας επικοινωνίας, σύμβουλος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων, ειδικός ανθρωπίνων πόρων, ειδικός πρωτοκόλλου και δημοσιογράφος για θέματα ομορφιάς. Είναι κάτοχος πτυχίου στις Συμπεριφορικές Επιστήμες και την Ψυχολογία από το Miriam College στις Φιλιππίνες. Έχει επιδιώξει περαιτέρω ακαδημαϊκή αριστεία με ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιχειρησιακής Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας στην Κύπρο.

Κινούμενη από τη δίψα της για γνώση και προσωπική ανάπτυξη, η Charmagne αναζητά συνεχώς ευκαιρίες να επεκτείνει την εμπειρογνωμοσύνη της. Συμμετέχει ενεργά σε σεμινάρια για τη διαχείριση ειδών πολυτελείας, μάρκετινγκ, ανάπτυξη επιχειρήσεων, ηγεσία και δημόσιο λόγο. Επιπλέον, συνεχίζει να αναβαθμίζει τις γνώσεις της σε θέματα επικοινωνίας και πρωτοκόλλου - δεξιότητες που της επιτρέπουν να χτίζει σημαντικές σχέσεις και να εμπνέει ακλόνητη εμπιστοσύνη στους άλλους. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Συντάκτης Ομορφιάς σε δύο από τα κορυφαία περιοδικά γυναικείου τρόπου ζωής στις Φιλιππίνες, η Charmagne διαδραμάτισε έναν κρίσιμο ρόλο στο να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την μοναδική τους ομορφιά και ταυτότητα.

Είναι αυτό το πάθος για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη που οδήγησε τη Charmagne να υποστηρίξει και να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τον Οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center. Με κίνητρο ένα βαθύ αίσθημα σκοπού, αξιοποιεί τις γνώσεις και την εμπειρία της για να υποστηρίξει, να προστατεύσει και να ενθαρρύνει ευάλωτα παιδιά και γυναίκες.

Με την ακλόνητη αφοσίωση, ενσυναίσθηση και τον επαγγελματισμό της, η Charmagne Garcia-Laconico επιδιώκει συνεχώς θετική αλλαγή στη ζωή ατόμων και κοινοτήτων.