Ο ANT1 Κύπρου στηρίζει την εκστρατεία “Stand By Greece” του «Hope For Children» CRC Policy Center

Ο ΑΝΤ1 Κύπρου ένωσε τις δυνάμεις του με το “Hope For Children” CRC Policy Center με σκοπό την στήριξη των ανθρώπων που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές στην Αττική, τον Ιούλιο του 2018. Η σημαντική πρωτοβουλία του  ΑΝΤ1 να στηρίξει την εκστρατεία “Stand By Greece”, ήταν να διενεργήσει τηλεφωνικό έρανο προσκαλώντας τους τηλεθεατές να καλέσουν και να συνεισφέρουν σε αυτό το σκοπό. Η εκστρατεία “Stand By Greece” αποσκοπούσε στην ανοικοδόμηση μιας υποδομής που αφορά τα παιδιά, η οποία έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές.

Μέσα από αυτή την ενέργεια που ανέλαβε να πραγματοποιήσει ο ΑΝΤ1, συλλέχθηκε το ποσό των 14.032,72 ευρώ το οποίο ο ΑΝΤ1 Κύπρου μαζί με την εταιρεία GT Digital έδωσαν στο “Hope for children CRC Policy Center”. Κατά τη διάρκεια μιας σύντομης τελετής, η κα. Αντιγόνη Αθηαινίτη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 Κύπρου και η κα. Χριστιάνα Κυπριανού εκπρόσωπος της GT Digital, παρέδωσαν την επιταγή με την εισφορά στον κο. Joseph Borghese Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού. Ο κος. Borghese ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για την σημαντική υποστήριξη και την επιπρόσθετη συνεισφορά προς αυτήν την ανθρωπιστική εκστρατεία.

Η κα. Άντρια Νεοκλέους Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα και η κα. Ειρένα Γεωργιάδου Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβούλιο του HFC, παρευρέθηκαν στη σύντομη τελετή εκφράζοντας την εκτίμηση τους για αυτή την πρωτοβουλία.

Επιπλέον, ο ΑΝΤ1 Κύπρου έλαβε μέρος και την πανμιντιακή εκστρατεία υποστηρίζοντας το “Stand By Greece” η οποία διήρκησε από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 6 Αυγούστου 2018, με στόχο τη συλλογή χρημάτων και εισφορών για την ανοικοδόμηση μιας υποδομής που αφορά τα παιδιά, η οποία έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές. Το συνολικό ποσό το οποίο συλλέχθηκε είναι 298.065,51 ευρώ.

Το “Hope For Children” CRC Policy Center πρόκειται να πραγματοποιήσει διάσκεψη τύπου εντός των επόμενων εβδομάδων, κατά την οποία θα ανακοινώσει πληροφορίες που αφορούν στο έργο που θα αναλάβει στην Αττική ως αποτέλεσμα της εν λόγω εκστρατείας.