Πρακτική Άσκηση/Μαθητεία

Το "Hope For Children" CRC Policy Center πιστεύει σε ένα όραμα: οραματίζεται τον κόσμο ως ένα ασφαλές και άνετο μέρος για παιδιά, ένα μέρος όπου θα μπορούν να βελτιωθούν ενώ παίζουν, να λάβουν υποστήριξη από τις οικογένειές τους και να είναι ενεργοί μέτοχοι στη λήψη αποφάσεων – ιδιαίτερα όταν η απόφαση αφορά τα ίδια. Αλλά για να γίνει αυτό το όραμα πραγματικότητα, χρειαζόμαστε άτομα που να μπορούν να μας βοηθήσουν να παλέψουμε για αυτό. Αν πιστεύετε στο όραμά μας σας περιμένουμε να ενταχθείτε στην αναπτυσσόμενη ομάδα μας.

Ποιους ψάχνουμε;

Το "Hope For Children" CRC Policy Center ψάχνει για ασκούμενους και μαθητευόμενους! Το προσωπικό μας αναμένει επαγγελματίες από διάφορα πεδία, από κοινωνική εργασία μέχρι νομική και μέσα μαζικής επικοινωνίας. Ψάχνουμε για φοιτητές πρώτου πτυχίου και πτυχιούχους στους οποίους προσφέρουμε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ικανότητές τους. Χρειαζόμαστε ενθουσιώδεις, εργατικούς και εν συναισθητικούς υποψηφίους που δε διστάζουν να χειριστούν διαφόρων ειδών δουλειές.

 

Καθήκοντα:

Λαμβάνουμε πάντα υπόψη το ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό υπόβαθρο του υποψηφίου εκπαιδευομένου, και ως εκ τούτου οι αρμοδιότητες που προσφέρουμε ποικίλουν. Ωστόσο, οι τυπικές αρμοδιότητες των ασκούμενων περιλαμβάνουν:

  • σύνταξη έρευνας
  • βοήθεια στο γραφείο
  • πρόχειρη σύνταξη και επιμέλεια πριν και μετά από συναντήσεις σε έργα
  • τομεακή εργασία
  • οργάνωση ομαδικής εργασίας
  • παροχή υλικού για ενημερώσεις της ιστοσελίδας
  • ενημέρωση των διαδικτυακών μας πλατφόρμων

Τι προσφέρουμε;

Οι ασκούμενοι και οι μαθητευόμενοι στον οργανισμό μας δεν πληρώνονται. Η εστίαση και το κόστος ταξιδιού πρέπει επίσης να καλύπτονται από τους ίδιους, παρόλα αυτά, είμαστε συνεργάτες με το πρόγραμμα Erasmus+ και έτσι οι αιτητές μπορούν να αιτηθούν για οικονομική βοήθεια μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε αντάλλαγμα, προσφέρουμε συνεχείς επαγγελματικές προκλήσεις και ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, νέες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, καθοδήγηση και επαγγελματική εμπειρία σε ένα μεγάλο διεθνή οργανισμό.

Πώς να κάνετε αίτηση:

Στείλτε την αίτησή σας στο info@uncrcpc.org. Το πακέτο της αίτησης πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σας σημείωμα και μία επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Θα σας παρακαλούσαμε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας από άτομα που μπορούν να σας προτείνουν σε εμάς.

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ