Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ “Hope For Children” CRC Policy Center
Το “Hope For Children” CRC Policy Center διοργανώνει συναυλία με την διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Νανά Μούσχουρη με σκοπό την οικονομική στήριξη των προγραμμάτων του Οργανισμού. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2018 στις 20:30, στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου. Παρόν θα είναι ο Προέδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος πρόκειται να τιμήσει την κα. Μούσχουρη με παράσημο εξαίρετης προσφοράς. Η εν λόγω συναυλία με τίτλο «Ένα μύθο θα σας πω» θα έρθει στην Κύπρο μετά τη πραγματοποιήση της στο Ηρώδειο των Αθηνών στις 5 Ιουλίου.

Η κυρία Μούσχουρη είναι η μεγαλύτερη ελληνίδα τραγουδίστρια στον κόσμο με πωλήσεις άνω των 300 εκατομμυρίων δίσκων διεθνώς που την έχουν κατατάξει στο TOP-10 best-selling artists όλων των εποχών. Έχει μια τεράστια διεθνή καριέρα από τη δεκαετία του 60’ μέχρι σήμερα. Έχει ταξιδέψει την ελληνική μουσική και την Ελλάδα μέσα από τα τραγούδια της σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα πρόκειται για μια προσωπικότητα μεγάλης διεθνούς εμβέλειας. 

Το «Hope For Children» CRC Policy Centre εφαρμόζει πολύπλευρα ανθρωπιστικά προγράμματα σχετικά με την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών, δίνοντας προτεραιότητα στην ευημερία τους, την εκπαίδευσή τους και την πρόληψη κάθε μορφή βίας κατά των παιδιών, καθώς και την παροχή ψυχοκοινωνικής και νομικής υποστήριξης. Εστιάζει παράλληλα και στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία περιλαμβάνουν έρευνα, εκπαίδευση επαγγελματιών και αλλαγή πολιτικών που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών. 

Τα εισητήρια προπωλούνται στην τιμή των €70 ανά άτομο και περιλαμβάνουν κόκτεϊλ πριν τη συναυλία. 
Για αγορά εισητηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τo "Hope For Children" CRC Policy Center στο 22504642 ή 22103234 ή μέσω διαδικτύου στο www.soldoutticketbox.com/nanamouskouri/?lang=el.  

"Hope For Children" CRC Policy Center