«Παραβιάζουμε» το όριο ταχύτητας μαζί με την Αστυνομία Κύπρου για το “Hope For Children” CRC Policy Center   Γίνε δρομέας και δώσε ελπίδα!

Το Σάββατο 02/06/2018 στις 8:30 π.μ. στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας, τρέχουμε για τα παιδιά. H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Κύπρου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Folli Follie Κύπρου διοργανώνουν μαραθώνιο αφιερωμένο στα δικαιώματα των παιδιών.

Η Αστυνομία Κύπρου, στα πλαίσια του συνεδρίου Μεσογειακών χωρών του International Police Association (IPA), που για το έτος 2018 εδρεύει στην Κύπρο, καλεί τους πολίτες να τρέξουν μαζί με μέλη της Αστυνομίας για τον οργανισμό “Hope For ChildrenCRC Policy Center. Τρέξτε μαζί μας σε έναν «παιδικό» μαραθώνιο όπου Αστυνομία και πολίτες ενώνουν δυνάμεις!

Μερικά χιλιόμετρα, μεγάλη η χαρά και η προσφορά…σε μια γιορτή που στόχο έχει την προώθηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της σελίδας του IPA Nicosia στο Facebook (https://www.facebook.com/IPA.Nicosia/). Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον ανθρωπιστικό οργανισμό “Hope For ChildrenCRC Policy Center. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν νερό και φρούτα. Ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει μπλουζάκι με τον αριθμό συμμετοχής του. 

Μετάλλια συμμετοχής θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες, ενώ θα βραβευτούν οι δρομείς που θα καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία! Θα δοθούν συνολικά 102 βραβεία.

Ο Μαραθώνιος θα περιλαμβάνει τα πιο κάτω αγωνίσματα:

  • Αγώνας Δρόμου 5 km (Άνδρες / Γυναίκες)
  • Αγώνας Δρόμου 10 km (Άνδρες / Γυναίκες)
  • Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1 km (2 κατηγορίες: ως 12 ετών, 13-16 ετών)

Όλοι μαζί, για τα δικαιώματα των παιδιών! Για να έχει το κάθε παιδί την χαρά που του αξίζει.