Η Νανά Μούσχουρη στο πλάι του “Hope For Children” CRC Policy Center

Image alt

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία της διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Νανάς Μούσχουρη, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, κα. Άντρη Αναστασιάδη, στις 8 Ιουλίου, στο θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου με στόχο την οικονομική στήριξη και ενημέρωση για τα προγράμματα του “Hope For Children” CRC Policy Center. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Προέδρος της Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης τιμήσε την κυρία Μούσχουρη με το παράσημο εξαίρετης προσφοράς.

Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ “Hope For Children” CRC Policy Center

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center διοργανώνει συναυλία με την διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Νανά Μούσχουρη με σκοπό την οικονομική στήριξη των προγραμμάτων του Οργανισμού. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2018 στις 20:30, στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου.

Το "Hope For Children" αναζητά 2 υποψήφιους από την Ελλάδα για τα προγράμματα Εθελοντισμού ERASMUS+.

Image alt

Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και γράψτε μια σύντομη παράγραφο σχετικά με το ρόλο ενός εθελοντή (προφίλ, προσωπικότητα, δεξιότητες) και πώς μπορείτε να συμβάλετε στην ομάδα μας στο clivet.a@uncrcpc.org Προθεσμία 27 Ιουλίου 2018

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ «Hope For Children» και Υπουργείου Παιδείας

Image alt

Ο Γενικός Διευθυντής του «Hope For Children» CRC Policy Centre, κ. Joseph Varughese και o Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστας Χαμπιαούρης προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή Πρωτόκολλου Συνεργασίας με μοναδικό σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών στην Κύπρο.

Θέση για Κοινωνικό Λειτουργό

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ψάχνει για επαγγελματία Κοινωνικό Λειτουργό με πείρα τουλάχιστον ενός έτους, για να εργαστεί στο Παγκύπριο πρόγραμμα αναδοχής του Οργανισμού με έδρα τη Λευκωσία.

Συνάντηση εταίρων Ευρωπαικού προγράμματος INTEGRA στη Κύπρο

Image alt

Οι εταίροι του συγχρηματοδοτούμενου από την ΕΕ προγράμματος INTEGRA, ένα πρόγραμμα που αφορά την υποστήριξη της κοινωνικής και επαγγελματικής ενσωμάτωσης των παιδιών που ενηλικιώνονται και φεύγουν από τις υπηρεσίες φροντίδας, συναντώνται σήμερα στη Λευκωσία και φιλοξενούνται από το "Hope For Children" CRC Policy Center, που είναι και οι συντονιστές του προγράμματος.

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ Hope For Children και Υπουργείου Υγείας για το Σπίτι του Παιδιού

Image alt

Αναγνωρίζοντας τις σοβαρές διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών στην Κύπρο και απαντώντας στην ανάγκη για καλύτερο συντονισμό όλων των φορέων με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση των περιστατικών αυτών, στις 8 Ιουνίου 2018 ο Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Centre και το Υπουργείο Υγείας προχώρησαν στη συνομολόγηση Πρωτοκόλλου Συνεργασίας. Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπόγραψε, εκ μέρους του οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Centre, ο Γενικός Διευθυντής κ. Joseph Varughese και εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας, η Γενική Διευθύντρια Δρ Χριστίνα Γιαννάκη.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατά Της Σωματικής Τιμωρίας Και Συναισθηματικής Καταπίεσης Παιδιών Και Νέων.

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center στα πλαίσια του προγράμματος ‘CHAPTER: Κίνηση ενάντια στη σωματική απειλή και τη συναισθηματική καταπίεση των παιδιών’ (JUST/2015/RDAP/AG/CORP/9176) που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προσκαλούμε τους επαγγελματίες από όλους τους κλάδους που σχετίζονται με παιδιά και νέους σε ένα 18ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με τη Σωματική Τιμωρία κατά των παιδιών και νέων.

1η Ιουνίου Παγκόσμια μέρα του παιδιού

Image alt

Η 1η Ιουνίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως σαν η παγκόσμια μέρα του παιδιού. Το “Hope For Children” CRC Policy Center, ένας οργανισμός που προσπαθεί συνεχώς να συμβάλει στην προστασία και την προώθηση των δικαιωμάτων του κάθε παιδιού και που οι πόρτες του είναι ανοικτές σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως φύλου θρησκευτικών και πολιτικών πεποιθήσεων, δε θα μπορούσε να μην κάνει μια ιδιαίτερη μνεία για αυτή τη μέρα.

Επιβλαβής έκθεση περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης έναντια σε παιδιά

Image alt

O Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, κάνει έκκληση προς κάθε πολίτη να διαχείριζεται με εχεμύθεια πληροφορίες που αφορούν σε ευαίσθητα θέματα όπως αυτά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών.

Τα γενέθλια της Έμιλυ Γιολίτη και του Χρύσανθου Τσουρούλλη ήταν αφιερωμένα στο «Hope For Children» CRC Policy Center

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Έμιλυ Γιολίτη, Μέλος του Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, Πρέσβη Καλής Θελήσεως, για την ευγενική τους πρωτοβουλία, να αφιερώσουν το πάρτυ γενεθλίων τους στο Hope For Children.

«Παραβιάζουμε» το όριο ταχύτητας μαζί με την Αστυνομία Κύπρου για το “Hope For Children” CRC Policy Center Γίνε δρομέας και δώσε ελπίδα!

Image alt

Το Σάββατο 02/06/2018 στις 8:30 π.μ. στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας, τρέχουμε για τα παιδιά. H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Κύπρου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Folli Follie Κύπρου διοργανώνουν μαραθώνιο αφιερωμένο στα δικαιώματα των παιδιών.

Πρόσκληση για το Σεμινάριο Επαγγελματικής Κατάρτισης MEDIS

Image alt

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης που διοργανώνει το Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο CARDET σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children» CRC Policy Centre, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «MEDIS». Το έργο ασχολείται με την ενίσχυση και εδραίωση της κοινωνικής ένταξης στα σχολεία, στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και στην τοπική γλώσσα σε ένα πολύγλωσσο πλαίσιο.

Δελτίο Τύπου: Συνεργασία του “Hope For Children’’ CRC Policy Center με την Ελληνική Τράπεζα στην εφαρμογή προγράμματος κατά του σχολικού εκφοβισμού

Image alt

Στα πλαίσια της εκστρατείας «Χαμογέλασε» εναντίον του σχολικού εκφοβισμού, η Ελληνική Τράπεζα και το “Hope For Children” CRC Policy Center ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον κοινό τους στόχο να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία για την αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στα σχολεία.

Το επιμορφωτικό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος CHAPTER «Κίνηση προς τη σωματική απειλή και τη συναισθηματική καταπίεση των παιδιών από τη σωματική βία».

Image alt

Ο Οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη Σωματική Τιμωρία, το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης. Το επιμορφωτικό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος CHAPTER «Κίνηση προς τη σωματική απειλή και τη συναισθηματική καταπίεση των παιδιών από τη σωματική βία».

Δελτίο Τύπου: Το Hope For Children CRC Policy Center βραβεύεται με το National Energy Globe Award 2017

Image alt

Απονεμήθηκε χθες το βράδυ στον διεθνή, ανεξάρτητο και ανθρωπιστικό οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center το National Energy Globe Award 2017, από την Πρέσβειρα της Αυστρίας κ. Eva Maria Ziegler και τον Αυστριακό Επίτροπο Εμπορίου και Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αυστριακής Πρεσβείας "ADVANTAGE AUSTRIA "κ. Gerd Dueckelmann-Dublany. Με περισσότερες από 178 συμμετέχουσες χώρες και πάνω από 2000 υποβολές αιτήσεων για έργα ετησίως, το βραβείο Energy Globe είναι το πιο διακεκριμένο περιβαλλοντικό βραβείο παγκοσμίως σήμερα. Τα βραβεία Energy Globe εκπέμπουν παγκοσμίως μέσω 400 διαφορετικών καναλιών, φτάνοντας σε ένα κοινό 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων και λαμβάνουν χώρα ετησίως από το 1999.

Δελτίο Τύπου: Tο “Hope For Children” CRC Policy Center λειτουργεί επίσημα το Σπίτι του Παιδιού

Image alt

O Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εγκατάστασεων του Σπιτιού του Παιδιού που σηματοδοτήθηκε σήμερα με την παραχώρηση του ανακαινισμένου οικήματος από τον Σωματείο Ελληνίδων Κυριών, “Η ΕΝΩΣΙΣ” στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.