Δελτίο Τύπου: Πενήντα οχτώ ασυνόδευτοι ανήλικοι τοποθετήθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες τη χρονιά αυτή

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Πιλοτικό Πρόγραμμα Αναδοχής Ασυνόδευτων Ανήλικων Αιτητών / Δικαιούχων Διεθνούς Προστασίας, έργο το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Δελτίο Τύπου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Εκπαίδευση για Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων»

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις εκπαιδεύσεις στο πλαίσιο του έργου «Εκπαίδευση για ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και ‘Ένταξης, της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων, του Υπουργείου Εσωτερικών και τη Κυπριακή Δημοκρατία.

Δελτίο Τύπου: Συνεργάτης Εταιρικής και Αναπτυξιακής Στρατηγικής Σόλια Κυπριανού

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό της κας Σόλια Κυπριανού ως Συνεργάτη Εταιρικής και Αναπτυξιακής Στρατηγικής του Οργανισμού.

Δελτίο Τύπου: Γονεϊκές Αρπαγές: Υπηρεσία Διαμεσολάβησης Κύπρου

Image alt

Το ‘’Hope For Children’’ CRC Police Center εκφράζει την χαρά του για την διαφαινόμενη επιστροφή της μικρής Μαρίε-Ελένης στην Κύπρο και την μητέρα της, μετά την πολύμηνη εξαναγκαστική κατακράτηση της κατόπιν της αρπαγής από τον φυσικό της πατέρα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Εθνικό Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού στη Κύπρο

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος JudEx+: Προς μια φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη, σε περιπτώσεις σεξουαλικής βίας εναντίον παιδιών, που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιωμάτων, Ισότητας και Ιθαγένειας της ΕΕ (JUST / 2014 / RCH / AG / PROF / 7036), διοργάνωσε το 1ο Εθνικό Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Η Ειρένα Γεωργιάδου, διορίζεται ως Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου

Image alt

Η Ειρένα Γεωργιάδου διορίζεται από τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center Joseph Varughese ως, Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου.

Δελτίο Τύπου “1ο Εθνικό Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού”

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος JudEx+: Προς μια φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη, σε περιπτώσεις σεξουαλικής βίας εναντίον παιδιών, οργανώνει το 1ο Εθνικό Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Νέα Θέση Εργασίας στο “Hope For Children” CRC Policy Center

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ψάχνει για επαγγελματία Κοινωνικό Λειτουργό με πενταετή πείρα τουλάχιστον, για να εργαστεί στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Οργανισμού

Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη

Image alt

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επίσκεψη από τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Κωνσταντίνο Πετρίδη στις παιδικές στέγες ‘‘Σπίτια της Ελπίδας’’ του Οργανισμού “Hope For Children’’ CRC Policy Center, συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου κύριο Κωνσταντίνο Κυπριανού.

Χαμόγελα, ελπίδα και γκολ στο “Field For Hope”!

Image alt

Πάνω από 100 παιδιά συγκεντρώθηκαν εχθές το απόγευμα στα “Σπίτια της Ελπίδας’’ σε μία εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από το “Ηope For Children’’ CRC Policy Center και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Κύπρο, UNHCR Cyprus, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφυγών.

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Επιτελείται έργο ύψιστης ανθρωπιστικής σημασίας στα Σπίτια της Ελπίδας»

Image alt

Τις παιδικές Στέγες του “Hope For Children” CRC Policy Center, «Σπίτια της Ελπίδας», που φιλοξενούν ασυνόδευτους ανήλικους, οι οποίοι βρίσκονται υπό τη νόμιμη κηδεμονία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ, κα. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και την κα. Αναστασία Παπαδοπούλου.

To “Hope For Children” CRC Policy Center κερδίζει το βραβείο National Energy Globe Award Cyprus για το 2017

Image alt

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και το “Hope For Children CRC Policy Center γιορτάζει και τιμά φέτος την ημέρα αυτή με μία πολύ σημαντική αναγνώριση της περιβαλλοντικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τον Οργανισμό.