Επιβλαβής έκθεση περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης έναντια σε παιδιά

Image alt

O Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, κάνει έκκληση προς κάθε πολίτη να διαχείριζεται με εχεμύθεια πληροφορίες που αφορούν σε ευαίσθητα θέματα όπως αυτά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών.

Τα γενέθλια της Έμιλυ Γιολίτη και του Χρύσανθου Τσουρούλλη ήταν αφιερωμένα στο «Hope For Children» CRC Policy Center

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Έμιλυ Γιολίτη, Μέλος του Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, Πρέσβη Καλής Θελήσεως, για την ευγενική τους πρωτοβουλία, να αφιερώσουν το πάρτυ γενεθλίων τους στο Hope For Children.

«Παραβιάζουμε» το όριο ταχύτητας μαζί με την Αστυνομία Κύπρου για το “Hope For Children” CRC Policy Center Γίνε δρομέας και δώσε ελπίδα!

Image alt

Το Σάββατο 02/06/2018 στις 8:30 π.μ. στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας, τρέχουμε για τα παιδιά. H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Κύπρου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Folli Follie Κύπρου διοργανώνουν μαραθώνιο αφιερωμένο στα δικαιώματα των παιδιών.

Πρόσκληση για το Σεμινάριο Επαγγελματικής Κατάρτισης MEDIS

Image alt

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης που διοργανώνει το Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο CARDET σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children» CRC Policy Centre, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «MEDIS». Το έργο ασχολείται με την ενίσχυση και εδραίωση της κοινωνικής ένταξης στα σχολεία, στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και στην τοπική γλώσσα σε ένα πολύγλωσσο πλαίσιο.

Δελτίο Τύπου: Συνεργασία του “Hope For Children’’ CRC Policy Center με την Ελληνική Τράπεζα στην εφαρμογή προγράμματος κατά του σχολικού εκφοβισμού

Image alt

Στα πλαίσια της εκστρατείας «Χαμογέλασε» εναντίον του σχολικού εκφοβισμού, η Ελληνική Τράπεζα και το “Hope For Children” CRC Policy Center ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον κοινό τους στόχο να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία για την αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στα σχολεία.

Το επιμορφωτικό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος CHAPTER «Κίνηση προς τη σωματική απειλή και τη συναισθηματική καταπίεση των παιδιών από τη σωματική βία».

Image alt

Ο Οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη Σωματική Τιμωρία, το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης. Το επιμορφωτικό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος CHAPTER «Κίνηση προς τη σωματική απειλή και τη συναισθηματική καταπίεση των παιδιών από τη σωματική βία».

Δελτίο Τύπου: Το Hope For Children CRC Policy Center βραβεύεται με το National Energy Globe Award 2017

Image alt

Απονεμήθηκε χθες το βράδυ στον διεθνή, ανεξάρτητο και ανθρωπιστικό οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center το National Energy Globe Award 2017, από την Πρέσβειρα της Αυστρίας κ. Eva Maria Ziegler και τον Αυστριακό Επίτροπο Εμπορίου και Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αυστριακής Πρεσβείας "ADVANTAGE AUSTRIA "κ. Gerd Dueckelmann-Dublany. Με περισσότερες από 178 συμμετέχουσες χώρες και πάνω από 2000 υποβολές αιτήσεων για έργα ετησίως, το βραβείο Energy Globe είναι το πιο διακεκριμένο περιβαλλοντικό βραβείο παγκοσμίως σήμερα. Τα βραβεία Energy Globe εκπέμπουν παγκοσμίως μέσω 400 διαφορετικών καναλιών, φτάνοντας σε ένα κοινό 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων και λαμβάνουν χώρα ετησίως από το 1999.

Δελτίο Τύπου: Tο “Hope For Children” CRC Policy Center λειτουργεί επίσημα το Σπίτι του Παιδιού

Image alt

O Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εγκατάστασεων του Σπιτιού του Παιδιού που σηματοδοτήθηκε σήμερα με την παραχώρηση του ανακαινισμένου οικήματος από τον Σωματείο Ελληνίδων Κυριών, “Η ΕΝΩΣΙΣ” στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Δελτίο Τύπου: Συμμετοχικό καθεστώς στο Συμβούλιο της Ευρώπης χορηγήθηκε στο “Hope For Children” CRC Policy Center

Image alt

Στις αρχές του 2018, ο Διεθνής Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center απέκτησε συμμετοχικό καθεστώς στη Διάσκεψη των Διεθνών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΔΜΚΟ) του Συμβουλίου της Ευρώπης. Το “Hope For Children” CRC Policy Center είναι ο πρώτος Κυπριακός Οργανισμός που έχει αποκτήσει το εν λόγω καθεστώς και θα είναι σε θέση να συμμετέχει από το τρέχον έτος στις συνεδρίασεις του Ιανουαρίου και του Ιουνίου (δυο φορές το χρόνο) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που διεξάγονται από τη Διάσκεψη.

Νέες Θέσεις Εργασίας στο "Hope For Children" CRC Policy Center

Image alt

To “Hope For Children” CRC Policy Center στα πλαίσια της λειτουργίας του Προγράμματος Οικογενειακών Συμβούλων για παιδιά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης και τις οικογένειες τους προκηρύσσει 7 θέσεις Οικογενειακών Συμβούλων για Παγκύπρια κάλυψη. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στα πλαίσια του Σχεδίου Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Δελτίο Τύπου: Πενήντα οχτώ ασυνόδευτοι ανήλικοι τοποθετήθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες τη χρονιά αυτή

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Πιλοτικό Πρόγραμμα Αναδοχής Ασυνόδευτων Ανήλικων Αιτητών / Δικαιούχων Διεθνούς Προστασίας, έργο το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Δελτίο Τύπου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Εκπαίδευση για Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων»

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις εκπαιδεύσεις στο πλαίσιο του έργου «Εκπαίδευση για ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και ‘Ένταξης, της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων, του Υπουργείου Εσωτερικών και τη Κυπριακή Δημοκρατία.

Δελτίο Τύπου: Συνεργάτης Εταιρικής και Αναπτυξιακής Στρατηγικής Σόλια Κυπριανού

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό της κας Σόλια Κυπριανού ως Συνεργάτη Εταιρικής και Αναπτυξιακής Στρατηγικής του Οργανισμού.

Δελτίο Τύπου: Γονεϊκές Αρπαγές: Υπηρεσία Διαμεσολάβησης Κύπρου

Image alt

Το ‘’Hope For Children’’ CRC Police Center εκφράζει την χαρά του για την διαφαινόμενη επιστροφή της μικρής Μαρίε-Ελένης στην Κύπρο και την μητέρα της, μετά την πολύμηνη εξαναγκαστική κατακράτηση της κατόπιν της αρπαγής από τον φυσικό της πατέρα.