Διακρατική έκθεση αναφοράς του προγράμματος CREUS από το "Hope For Children" CRC Policy Center

Image alt

Το "Hope For Children" CRC Policy Center επιβλέπει τη Διακρατική έκθεση αναφοράς του προγράμματος CREUS, η οποία παρουσιάζει μια σειρά έργων στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία), τα οποία, αν και ποικίλουν στην πράξη και στους συγκεκριμένους στόχους, έχουν ως κοινό αποτέλεσμα την κοινωνική ένταξη των συμμετεχόντων.

Θέση Κοινωνικού Λειτουργού στο "Hope For Children" CRC Policy Center

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ψάχνει για Κοινωνικούς Λειτουργούς (1 άτομο στη Λευκωσία και 1 στη Λεμεσό) με εργασιακή πείρα τουλάχιστον ενός έτους, για να εργαστούν στο Παγκύπριο πρόγραμμα ανάδοχων οικογενειών για παιδιά υπό τη φροντίδα της Διευθύντριας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίαςμε έδρα τη Λευκωσία. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Hope For Children με την συνεργασία και χρηματοδότηση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Το ‘’Hope For Children’’ CRC Policy Center φέρνει κοντά εκπαιδευτικούς για να ενδυναμώσουν τους νέους στην ισότητα των φύλων

Image alt

Το"Hope For Children" CRC Policy Center οργανώνει και υλοποιεί ένα εξειδικευμένο διήμερο εργαστήριο για εκπαιδευτικούς και σχολικούς συμβούλους σχετικά με θέματα βίας με βάση το φύλο και ισότητας των φύλων, στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου από την ΕΕ προγράμματος "CONVEY - Αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης: Εμπλέκοντας ενεργά τους νέους στα σχολεία στην ψηφιακή εκπαίδευση σχετικά με τα στερεότυπα φύλου’’.

Το “Hope For Children” CRC Policy Center γιόρτασε 10 επιτυχή και εποικοδομητικά χρόνια λειτουργίας

Image alt

Ανήμερα της Παγκόσμιας Μέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού, 20 Νοεμβρίου 2018, το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) γιόρτασε τα 10 χρόνια επιτυχούς πορείας στην προώθηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών στην Κύπρο.

Αξιωματούχοι του ΣτΕ και των Η.Ε. μιλούν στο συνέδριο για Τα Δικαιώματα Του Παιδιού στο Ψηφιακό Περιβάλλον

Image alt

Με αφορμή τη Παγκόσμια Μέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, 20 Νοεμβρίου, το “Hope For Children” CRC Policy Center διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Δεύτερο Εθνικό Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού, αφιερωμένο στα Δικαιώματα των Παιδιών στο Ψηφιακό Περιβάλλον. Η Ελληνική Τράπεζα είναι ο Συνεργάτης και Υποστηρικτής του 2ου Εθνικού Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Το “Hope For Children” CRC Policy Center στηρίζει την πρωτοβουλία για τα παιδιά της Κένυας

Image alt

Ο διεθνής, ανεξάρτητος και ανθρωπιστικός οργανισμός ‘Hope For Children’ CRC Policy Center συγχαίρει το Υπουργείο Εξωτερικών και τον Επίτιμο Πρόξενο της Κένυας στην Κύπρο κ. Νίκο Τορναρίτη για την πρωτοβουλία παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τις δομές που λειτουργεί η Ιερά Μητρόπολη Κένυας και καλεί τον κόσμο της Κύπρου να ανταποκριθεί στο κἀλεσμα αυτό.

Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Image alt

Ο Διεθνής Ανεξάρτητος Ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center και η Stoiximan Cyprus, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, «τρέχουν» και φέτος στο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Ο Μαραθώνιος που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2018 στις 8:00, με αφετηρία το ξενοδοχείο την παραλία Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Πρόληψη της κακοποίησης και της βίας κατά των παιδιών και των νέων στην Κύπρο – 19 Μέρες Ακτιβισμού

Image alt

Το "Hope For Children" CRC Policy Center καταδικάζοντας την κάθε μορφή βίας και κακοποίησης ενάντια στα παιδιά, υλοποιεί για ακόμη μια χρονιά στην Κύπρο τη διεθνή εκστρατεία «19 Μέρες Ακτιβισμού» με θέμα την Πρόληψη της κακοποίησης και της βίας κατά των παιδιών και των νέων στην Κύπρο με Συνεργάτη και Υποστηρικτή την Ελληνική Τράπεζα.

Rock Walk Fashion Show για τo «Hope For Children» CRC Policy Center

Image alt

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας Rock Walk Fashion Show από το σχεδιαστή Nassos Louizos, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Διεθνή Ανεξάρτητου και Ανθρωπιστικού Οργανισμού «Hope For Children» CRC Policy Center είναι γεγονός. Το Rock Walk Fashion Show θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στην Πλατεία Φανερωμένης στις 20:00. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από την Ευρυδίκη και το συγκρότημα Fuse.

Θέσεις του “Hope For Children’’ CRC Policy Center για την ένταξη παιδιών με ειδικές ανάγκες στο σχολικό πλαίσιο

Image alt

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα από την οικογένεια ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες σχετικά με τη μη συμπερίληψή του στη σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το “Hope For Children” CRC Policy Center τονίζει τη σημασία της ένταξης όλων των παιδιών στο σχολικό πλαίσιο.

Οικογενειακή διαμεσολάβηση: μια επιτυχημένη λύση σε περιπτώσεις αρπαγής παιδιών και στην Κύπρο

Image alt

Λευκωσία, 15 Οκτωβρίου – Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Διεθνούς Εβδομάδας Διαμεσολάβησης, που στοχεύει στην προώθηση της σημασίας της οικογενειακής διαμεσολάβησης στις περιπτώσεις γονικής αρπαγής. Παρά το ποσοστό επιτυχίας της, η διαμεσολάβηση παραμένει μια λύση που δεν χρησιμοποιείται επαρκώς στην Ευρώπη. Στη Κύπρο, η υπηρεσία διαμεσολάβησης για περιπτώσεις οικογειακών συγκρούσεων παρέχεται από το "Hope For Children" CRC Policy Center (HFC) και τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) στα πλαίσια της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Γραμμής Εξαφανισμένων Παιδιών 116 000

Συνηγορώντας για αυστηρότερα μέτρα για την προστασία των παιδιών

Image alt

Με αφορμή την απονομή χάριτος σε καταδικασθέντα για υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος εις βάρος παιδιού, ο Οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center, θα ήθελε να υπογραμμίσει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών αποτελεί φαινόμενο το οποίο οφείλει να ξεσκεπάζεται, να καταδικάζεται και να αντιμετωπίζεται καθολικά, τόσο από το κράτος και τα θεσμικά του όργανα, όσο και από την ίδια την κοινωνία

Η Πρώτη Κυρία της Ινδίας και η Πρώτη Κυρία της Κύπρου επισκέφτηκαν το «Hope For Children» CRC Policy Centre

Image alt

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” CRC Policy, κ. Joseph Varughese, υποδέχτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 την Πρώτη Κυρία της Ινδίας και την Πρώτη Κυρία της Κύπρου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Διασκεψη Τύπου για την Εγκαθίδρυση της Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης Κύπρου

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) και ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), πραγματοποίησαν δημοσιογραφική διάσκεψη στο ξενοδοχείο “Classic Hotel” στις 28 Αυγούστου για την παρουσίαση της Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης Κύπρου για περιπτώσεις διασυνοριακών οικογενειακών συγκρούσεων. Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκπρόσωποι από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, τις Υπηρεσίες Κοινωνικές Υπηρεσίες, Αστυνομία Κύπρου, και Νομική Υπηρεσία.