Το “Hope For Children” CRC Policy Center στηρίζει την πρωτοβουλία για τα παιδιά της Κένυας

Image alt

Ο διεθνής, ανεξάρτητος και ανθρωπιστικός οργανισμός ‘Hope For Children’ CRC Policy Center συγχαίρει το Υπουργείο Εξωτερικών και τον Επίτιμο Πρόξενο της Κένυας στην Κύπρο κ. Νίκο Τορναρίτη για την πρωτοβουλία παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τις δομές που λειτουργεί η Ιερά Μητρόπολη Κένυας και καλεί τον κόσμο της Κύπρου να ανταποκριθεί στο κἀλεσμα αυτό.

Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Image alt

Ο Διεθνής Ανεξάρτητος Ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center και η Stoiximan Cyprus, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, «τρέχουν» και φέτος στο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Ο Μαραθώνιος που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2018 στις 8:00, με αφετηρία το ξενοδοχείο την παραλία Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Πρόληψη της κακοποίησης και της βίας κατά των παιδιών και των νέων στην Κύπρο – 19 Μέρες Ακτιβισμού

Image alt

Το "Hope For Children" CRC Policy Center καταδικάζοντας την κάθε μορφή βίας και κακοποίησης ενάντια στα παιδιά, υλοποιεί για ακόμη μια χρονιά στην Κύπρο τη διεθνή εκστρατεία «19 Μέρες Ακτιβισμού» με θέμα την Πρόληψη της κακοποίησης και της βίας κατά των παιδιών και των νέων στην Κύπρο με Συνεργάτη και Υποστηρικτή την Ελληνική Τράπεζα.

Rock Walk Fashion Show για τo «Hope For Children» CRC Policy Center

Image alt

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας Rock Walk Fashion Show από το σχεδιαστή Nassos Louizos, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Διεθνή Ανεξάρτητου και Ανθρωπιστικού Οργανισμού «Hope For Children» CRC Policy Center είναι γεγονός. Το Rock Walk Fashion Show θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στην Πλατεία Φανερωμένης στις 20:00. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από την Ευρυδίκη και το συγκρότημα Fuse.

Θέσεις του “Hope For Children’’ CRC Policy Center για την ένταξη παιδιών με ειδικές ανάγκες στο σχολικό πλαίσιο

Image alt

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα από την οικογένεια ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες σχετικά με τη μη συμπερίληψή του στη σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το “Hope For Children” CRC Policy Center τονίζει τη σημασία της ένταξης όλων των παιδιών στο σχολικό πλαίσιο.

Οικογενειακή διαμεσολάβηση: μια επιτυχημένη λύση σε περιπτώσεις αρπαγής παιδιών και στην Κύπρο

Image alt

Λευκωσία, 15 Οκτωβρίου – Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Διεθνούς Εβδομάδας Διαμεσολάβησης, που στοχεύει στην προώθηση της σημασίας της οικογενειακής διαμεσολάβησης στις περιπτώσεις γονικής αρπαγής. Παρά το ποσοστό επιτυχίας της, η διαμεσολάβηση παραμένει μια λύση που δεν χρησιμοποιείται επαρκώς στην Ευρώπη. Στη Κύπρο, η υπηρεσία διαμεσολάβησης για περιπτώσεις οικογειακών συγκρούσεων παρέχεται από το "Hope For Children" CRC Policy Center (HFC) και τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) στα πλαίσια της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Γραμμής Εξαφανισμένων Παιδιών 116 000

Συνηγορώντας για αυστηρότερα μέτρα για την προστασία των παιδιών

Image alt

Με αφορμή την απονομή χάριτος σε καταδικασθέντα για υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος εις βάρος παιδιού, ο Οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center, θα ήθελε να υπογραμμίσει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών αποτελεί φαινόμενο το οποίο οφείλει να ξεσκεπάζεται, να καταδικάζεται και να αντιμετωπίζεται καθολικά, τόσο από το κράτος και τα θεσμικά του όργανα, όσο και από την ίδια την κοινωνία

Η Πρώτη Κυρία της Ινδίας και η Πρώτη Κυρία της Κύπρου επισκέφτηκαν το «Hope For Children» CRC Policy Centre

Image alt

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” CRC Policy, κ. Joseph Varughese, υποδέχτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 την Πρώτη Κυρία της Ινδίας και την Πρώτη Κυρία της Κύπρου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Διασκεψη Τύπου για την Εγκαθίδρυση της Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης Κύπρου

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) και ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), πραγματοποίησαν δημοσιογραφική διάσκεψη στο ξενοδοχείο “Classic Hotel” στις 28 Αυγούστου για την παρουσίαση της Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης Κύπρου για περιπτώσεις διασυνοριακών οικογενειακών συγκρούσεων. Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκπρόσωποι από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, τις Υπηρεσίες Κοινωνικές Υπηρεσίες, Αστυνομία Κύπρου, και Νομική Υπηρεσία.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά πρωταγωνιστές της εκστρατείας StandByGreece

Image alt

Ο κοινός σκοπός ένωσε χιλιάδες συνανθρώπους μας με αποτέλεσμα να μαζευτούν συνολικά μέχρι σήμερα 264,553.36 ευρώ για την ανοικοδόμηση κτηρίων δημόσιου συμφέροντος που αφορούν παιδιά μέσω του “Hope For Children” CRC Policy Center. Το ποσό αυτό δεν είναι το τελικό αφού εκκρεμούν εισφορές από εκδηλώσεις που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν για τη στήριξη της εκστρατείας

MEDIS - Mεσογειακές Σχολές Ενσωμάτωσης

Image alt

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα συναρπαστικών πληροφοριών σχετικά με το καινούριο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα MEDIS (Mεσογειακές Σχολές Ενσωμάτωσης) στο οποίο το “Hope For Children” CRC Policy Center συμμετέχει ως εταίρος.

Το “Hope For Children CRC Policy Center στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά

Image alt

Μα την παρούσα ανακοίνωση, ο διεθνής, ανεξάρτητος, ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children CRC Policy Center επιθυμεί να ενημερώσει ότι τα προγράμματα και οι υπηρεσίες του οργανισμού έχουν σαν ομάδα στόχου και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών πεποιθήσεων, κοινωνικού ή άλλου υποβάθρου.

Εκστρατεία #StandByGreece – Πως μπορείτε να συνεισφέρετε

Image alt

Το «Hope For Children» CRC Policy Centre πιστεύοντας στην πρακτική στήριξη για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, αναλαμβάνει, μέσα από την πρωτοβουλία #StandByGreece, να ανοικοδομήσει υποδομές για παιδιά που έχουν καταστραφεί από την φωτιά στην Αττική. Όλα τα έσοδα, και όχι τα καθαρά, που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ FC στηρίζει τον έρανο της εκστρατείας StandByGreece

Image alt

Τον μεγάλο έρανο προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική που ξεκίνησε την Τρίτη 31 Ιουλίου και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στηρίζει σήμερα ο ΑΠΟΛΛΩΝ FC. Στον αποψινό αγώνα απέναντι στην Zeljeznicar στο ΓΣΠ (20:00) το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δείξει την συμπαράσταση του στους πυρόπληκτους της Αττικής κάνοντας εισφορές στις εισόδους του γηπέδου στα περίπτερα του «Hope For Children» CRC Policy Center.

Ο Πρέσβης Καλής Θέλησης του «Hope For Children» CRC Policy Centre Γιώργος Θεοφάνους Θα παρουσιάσει την εκδήλωση StandByGreece

Image alt

Τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και έρανο προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, από τις 5μ.μ έως και 11μ.μ στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων πρόκειται να παρουσιάσει ο μουσικοσυνθέτης και Πρέσβης Καλής Θέλησης του «Hope For Children» CRC Policy Centre, Γιώργος Θεοφάνους. Ακόμη, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, θα δώσουν το παρόν τους για να ενισχύσουν τη μεγάλη Συναυλία συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αττικής.