Συνηγορώντας για αυστηρότερα μέτρα για την προστασία των παιδιών

Image alt

Με αφορμή την απονομή χάριτος σε καταδικασθέντα για υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος εις βάρος παιδιού, ο Οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center, θα ήθελε να υπογραμμίσει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών αποτελεί φαινόμενο το οποίο οφείλει να ξεσκεπάζεται, να καταδικάζεται και να αντιμετωπίζεται καθολικά, τόσο από το κράτος και τα θεσμικά του όργανα, όσο και από την ίδια την κοινωνία

Η Πρώτη Κυρία της Ινδίας και η Πρώτη Κυρία της Κύπρου επισκέφτηκαν το «Hope For Children» CRC Policy Centre

Image alt

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” CRC Policy, κ. Joseph Varughese, υποδέχτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 την Πρώτη Κυρία της Ινδίας και την Πρώτη Κυρία της Κύπρου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Διασκεψη Τύπου για την Εγκαθίδρυση της Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης Κύπρου

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) και ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), πραγματοποίησαν δημοσιογραφική διάσκεψη στο ξενοδοχείο “Classic Hotel” στις 28 Αυγούστου για την παρουσίαση της Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης Κύπρου για περιπτώσεις διασυνοριακών οικογενειακών συγκρούσεων. Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκπρόσωποι από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, τις Υπηρεσίες Κοινωνικές Υπηρεσίες, Αστυνομία Κύπρου, και Νομική Υπηρεσία.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά πρωταγωνιστές της εκστρατείας StandByGreece

Image alt

Ο κοινός σκοπός ένωσε χιλιάδες συνανθρώπους μας με αποτέλεσμα να μαζευτούν συνολικά μέχρι σήμερα 264,553.36 ευρώ για την ανοικοδόμηση κτηρίων δημόσιου συμφέροντος που αφορούν παιδιά μέσω του “Hope For Children” CRC Policy Center. Το ποσό αυτό δεν είναι το τελικό αφού εκκρεμούν εισφορές από εκδηλώσεις που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν για τη στήριξη της εκστρατείας

MEDIS - Mεσογειακές Σχολές Ενσωμάτωσης

Image alt

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα συναρπαστικών πληροφοριών σχετικά με το καινούριο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα MEDIS (Mεσογειακές Σχολές Ενσωμάτωσης) στο οποίο το “Hope For Children” CRC Policy Center συμμετέχει ως εταίρος.

Το “Hope For Children CRC Policy Center στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά

Image alt

Μα την παρούσα ανακοίνωση, ο διεθνής, ανεξάρτητος, ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children CRC Policy Center επιθυμεί να ενημερώσει ότι τα προγράμματα και οι υπηρεσίες του οργανισμού έχουν σαν ομάδα στόχου και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών πεποιθήσεων, κοινωνικού ή άλλου υποβάθρου.

Εκστρατεία #StandByGreece – Πως μπορείτε να συνεισφέρετε

Image alt

Το «Hope For Children» CRC Policy Centre πιστεύοντας στην πρακτική στήριξη για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, αναλαμβάνει, μέσα από την πρωτοβουλία #StandByGreece, να ανοικοδομήσει υποδομές για παιδιά που έχουν καταστραφεί από την φωτιά στην Αττική. Όλα τα έσοδα, και όχι τα καθαρά, που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ FC στηρίζει τον έρανο της εκστρατείας StandByGreece

Image alt

Τον μεγάλο έρανο προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική που ξεκίνησε την Τρίτη 31 Ιουλίου και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στηρίζει σήμερα ο ΑΠΟΛΛΩΝ FC. Στον αποψινό αγώνα απέναντι στην Zeljeznicar στο ΓΣΠ (20:00) το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δείξει την συμπαράσταση του στους πυρόπληκτους της Αττικής κάνοντας εισφορές στις εισόδους του γηπέδου στα περίπτερα του «Hope For Children» CRC Policy Center.

Ο Πρέσβης Καλής Θέλησης του «Hope For Children» CRC Policy Centre Γιώργος Θεοφάνους Θα παρουσιάσει την εκδήλωση StandByGreece

Image alt

Τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και έρανο προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, από τις 5μ.μ έως και 11μ.μ στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων πρόκειται να παρουσιάσει ο μουσικοσυνθέτης και Πρέσβης Καλής Θέλησης του «Hope For Children» CRC Policy Centre, Γιώργος Θεοφάνους. Ακόμη, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, θα δώσουν το παρόν τους για να ενισχύσουν τη μεγάλη Συναυλία συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Press Release: #StandByGreece

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center πιστεύοντας στην πρακτική στήριξη με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, αναλαμβάνει, μέσα από την πρωτοβουλία #StandByGreece, να ανοικοδομήσει υποδομές για παιδιά που έχουν καταστραφεί από την φωτιά.

Press Release: #StandByGreece

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center πιστεύοντας στην πρακτική στήριξη με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, αναλαμβάνει, μέσα από την πρωτοβουλία #StandByGreece, να ανοικοδομήσει υποδομές για παιδιά που έχουν καταστραφεί από την φωτιά.

Η Νανά Μούσχουρη στο πλάι του “Hope For Children” CRC Policy Center

Image alt

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία της διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Νανάς Μούσχουρη, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, κα. Άντρη Αναστασιάδη, στις 8 Ιουλίου, στο θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου με στόχο την οικονομική στήριξη και ενημέρωση για τα προγράμματα του “Hope For Children” CRC Policy Center. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Προέδρος της Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης τιμήσε την κυρία Μούσχουρη με το παράσημο εξαίρετης προσφοράς.

Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ “Hope For Children” CRC Policy Center

Image alt

Το “Hope For Children” CRC Policy Center διοργανώνει συναυλία με την διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Νανά Μούσχουρη με σκοπό την οικονομική στήριξη των προγραμμάτων του Οργανισμού. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2018 στις 20:30, στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου.

Το "Hope For Children" αναζητά 2 υποψήφιους από την Ελλάδα για τα προγράμματα Εθελοντισμού ERASMUS+.

Image alt

Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και γράψτε μια σύντομη παράγραφο σχετικά με το ρόλο ενός εθελοντή (προφίλ, προσωπικότητα, δεξιότητες) και πώς μπορείτε να συμβάλετε στην ομάδα μας στο clivet.a@uncrcpc.org Προθεσμία 27 Ιουλίου 2018

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ «Hope For Children» και Υπουργείου Παιδείας

Image alt

Ο Γενικός Διευθυντής του «Hope For Children» CRC Policy Centre, κ. Joseph Varughese και o Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστας Χαμπιαούρης προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή Πρωτόκολλου Συνεργασίας με μοναδικό σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών στην Κύπρο.

Θέση για Κοινωνικό Λειτουργό

Image alt

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ψάχνει για επαγγελματία Κοινωνικό Λειτουργό με πείρα τουλάχιστον ενός έτους, για να εργαστεί στο Παγκύπριο πρόγραμμα αναδοχής του Οργανισμού με έδρα τη Λευκωσία.