Ο ΑΠΟΛΛΩΝ FC στηρίζει τον έρανο της εκστρατείας StandByGreece

Τον μεγάλο έρανο προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική που ξεκίνησε την Τρίτη 31 Ιουλίου και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στηρίζει σήμερα ο ΑΠΟΛΛΩΝ FC. Στον αποψινό αγώνα απέναντι στην Zeljeznicar στο ΓΣΠ (20:00) το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δείξει την συμπαράσταση του στους πυρόπληκτους της Αττικής κάνοντας εισφορές στις εισόδους του γηπέδου στα περίπτερα του «Hope For Children» CRC Policy Center.

Το «Hope For Children» CRC Policy Center πιστεύοντας στην πρακτική στήριξη με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, αναλαμβάνει, μέσα από την πρωτοβουλία #StandByGreece, να ανοικοδομήσει υποδομές για παιδιά που έχουν καταστραφεί από την φωτιά. Για το σκοπό αυτό, μετά την επιτυχημένη εκδήλωση και συναυλία που έγινε την περασμένη Τρίτη στο Δημόσιο κήπο Λευκωσίας, συνεχίζονται οι προσπάθειες για ενίσχυση του εράνου.

Καλείστε με την εισφορά σας να στηρίξετε αυτόν το μεγάλο έρανο γιατί οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδας χρειάζονται στήριξη αλλά πάνω από όλα την επιβεβαίωση πως δεν είναι μόνοι τους. Η συνδρομή σας είναι ουσιαστική και η συνεισφορά σας πολύτιμη. Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΠΟΛΛΩΝ FC και το ΓΣΠ για την στήριξη της εκστρατείας StandByGreece.